با پیشرفت تکنولوژی، مصالح و متریال جدیدی برای تزئین دکوراسیون روانه بازار میشود که یکی از جدیدترین آنها، سقف کشسان است. استفاده از سقفهای کشسان در دکوراسیون منزل، محل کار، سازمانها، هتلها، رستورانها، مراکز بهداشتی، مراکز عمومی، و… رو به افزایش بوده و بسیار مورد استقبال عموم قرار گرفته است. این استقبال روزافزون دلایل بسیار زیادی دارد که با مطالعه ادامه مطلب و آشنایی با قابلیتها و مزایای این نوع سقف، به خوبی متوجه امر خواهید شد.
سقف کشسان چیست ؟
سقف کشسان که به آن سقف باریسول نیز گفته میشود، در حقیقت بسیار شبیه سقف کاذب است که سقف اصلی را پوشش می دهد. یعنی سقف اولیه کاملا دست نخورده باقی میماند. این مسئله جهت اجرای سقف در آپارتمان های اجاره ای یک مزیت تعیین کننده محسوب می شود. روش اجرای این سقف ها به این صورت است که ابتدا یک پروفیل با کمی فاصله از سقف نصب شده و سپس متریال کشسان به این پروفیل متصل میشود. این روش اجرا باعث میشود که سقف در نهایت تمیزی نصب شده و هر زمان که نیازی به آن نبود، به راحتی و بدون اینکه اثری از خود به جای بگذارد، جمع آوری شود. علاوه بر این، به همین راحتی هم میتوانید متریال و طرح سقف خود را تعویض کرده و حال و هوای تازه ای به محیط زندگی خود ببخشید. ضمن اینکه، میتوان سیستم کشسان را علاوه بر سقف، بر روی دیوار ها نیز نصب کرده و دکوراسیون فوق العاده ای خلق کرد.
جنس سقف کشسان چیست؟
جنس سقف کشسان از %90 PVC و 5% پلاستی سایزر و %5 افزودنی های مجاز تشکیل می شود. پلاستی سایزر موجود در سقف کشسان موجب ایجاد ویژگی کشسانی در آن می شود. ضخامت سقف کاذب کشسان از 0.18 تا 0.25 میلی متر بوده و جزو متریال بسیار نازک و سبک ساختمانی است. سقف کشسان به دلیل وجود زینک اکساید، که کشنده و از بین برنده باکتری وقارچ ها است، آنتی باکتریال محسوب شده و به دلیل فراوانی کلر در فرمولاسیون آن،این سقف ها ضد اشتعال و اصطلاحا نسوز می باشند.
انواع متریال سقف کشسان
سقف کشسان به انواع سقف کشسان مات، ساتن، لاکر (آینه ای یا براق)، ترنسپرنت، پرینت، گلکسی، برلیانت و کلودز تقسیم می شوند.
سقف مات
این سقف جایگزین پنل های گچی- گچ و رابیتس- سنتی و قدیمی میباشد. سقف کشسان مات عبور نور 20 درصدی داشته و قابلیت چاپ دارد.عموما سقف مات را برای فضایی با دکوراسیون کلاسیک در نظر میگیرند. چاپ تصاویری چون نقاشی های اساطیری، کلاسیک و اورلومنت روی سقف مات زیبایی چندین برابری دارد. سقف مات بدون چاپ با نورپردازی بیرونی نیز بسیار ساده و شکیل است. سقف کشسان مات با دکوراسیون مدرن به زیبایی هماهنگ میشود.
سقف لاکر( براق یا آینه ای)
سقف لاکر یا براق( آینه ای) یکی از انواع پرطرفدار سقف کشسان است که دارای تنوع رنگی فوق العاده ای است که شامل بیش از 150 رنگ می شود. سقف کشسان لاکر سطحی کاملا صاف و صیقلی داشته که همین ویژگی موجب انعکاس تصویر فضا شده و حالت آینه ای در سقف ایجاد میکند. نورپردازی بیرونی سقف با استفاده از فناوری فیبر نوری و کریستال سواروسکی روی سقف لاکر، آن را شبیه آسمان پر ستاره میکند علاوه براین اجرای لاین های نوری و خطی، جلوه بصری سقف محیط را به زیبایی ترسیم میکند.سقف لاکر یا براق( آینه ای) یکی از انواع پرطرفدار سقف کشسان است. سقف لاکر سطحی کاملا صاف و صیقلی داشته که همین ویژگی موجب انعکاس تصویر فضا شده و حالت آینه ای در سقف ایجاد میکند. نورپردازی بیرونی سقف با استفاده از فناوری فیبر نوری و کریستال سواروسکی روی سقف لاکر، آن را شبیه آسمان پر ستاره میکند علاوه براین اجرای لاین های نوری و خطی، جلوه بصری سقف محیط را به زیبایی ترسیم میکند.
سقف ترنسپرنت
سقف کشسان ترنسپرنت بالاترین عبور نور 90 درصد را در بین سقفها داراست.سقف ترنسپرنت در نمایشگاهها، اتاقکار در منزل، گالریهای نقاشی، شورومها و... نصب میشود. نور محیط با استفاده از سقف ترنسپرنت به خوبی تامین شده و در فروشگاهها گزینه ای مناسب برای به نمایش گذاشتن اجناس و کالاهای موجود در ویترین است.
سقف ساتن
سقف کشسان ساتن حالتی بین کشسان براق و مات دارند و تابش نور 30 درصدی را عبور داده سقف ساتن برخلاف سقف مات سطحی صاف دارد و در 4 رنگ موجود میباشد. اجرای نورپردازی پشت سقف کشسان ساتن به درخشندگی آن کمک بیشتری میکند. به دلیل ظاهر ساده میتوان سقف ساتن را بدون چاپ در هر محیطی اجرا کرد البته سقف کشسان ساتن برای چاپ گزینهای بسیار مورد توجه بوده و وضوح و کیفیت متناسبی دارد.
سقف پرینت یا چاپی
اگر بر روی سقف مات، ساتن، لاکر و ترنسپرنت چاپ صورت بگیرد سقف پرینت گفته میشود. امکان چاپ تصویر لوگوی شرکتی روی سقف کشسان پرینت، این سقفها را بین فروشگاههای معتبر و نمایشگاهها به سقفی محبوب تبدیل کردهاست. میتوانید طرح های متنوع و با کیفیت برای چاپ بر روی سقف پرینت را در بخش انتخاب طرح سایت مشاهده کنید.
سقف گلکسی
روی سقف کشسان گلکسی ذره های اکلیلی وجود دارد که موجب درخشش آن میشود. سقف کشسان گلکسی بیشترین ضخامت را دارد به دلیل اکلیلی بودن روی این سقف چاپ صورت نمیگیرد و نمای ظاهری این سقف به همان شکل ساده بسیار زیبا به نظر میرسد.
سقف حجمی
همان طور که از نام این سقف پیداست، به احجام ساخته شده با استفاده از سقف لابل، سازه های حجمی لابل گفته میشود.این سازه های حجمی به شکل سقفهای حجمی و سازه های نمایشگاهی در میآیند.این سازههای نورانی گیرایی محیط را دو چندان میکنند. از سازه های حجمی به عنوان ستون، سقف های موجی، سقفهای گنبدی شکل، سازههای نمایشگاهی و پارتیشن و... استفاده میشود.
سقف اپلای
سقف اپلای را میتوان جدید ترین نوع سقف دانست. این تکلونوژی ویژه در خاورمیانه تنها دراختیار ایران است که امتیاز تولید سقف اپلای در ایران تنها در اختیار گروه صنعتی لابل میباشد.سقف اپلای دارای دو لایه سقف است که با فاصله 3 سانتی از هم روی سقف نصب میشوند.لایه زیرین سقفی ساده و لایه رویی دارای برش های منظمی است که عموما به شکل دایره یا بیضی هستند( با دستگاه CNC).
نصب سقف کشسان چگونه است؟
برای نصب سقف کشسان نیاز به ابزار ویژه نصب است. ابتدا پروفیل های ویژه به دور تا دور محل نصب، پیچ می شوند. سپس با استفاده از گیره نگهدارنده چهار طرف سقف به صورت معلق نگاه داشته می شود. در این مرحله، گرمادهی با استفاده از هیتر ویژه نصب سقف کشسان آغاز می شود. اما هیتر سقف کشسان چیست؟ هیتر سقف کشسان با استفاده از زاویه و پرتاب درجه هوای مناسب می تواند گرمای مورد نیاز سقف را تامین کند. هیتر ویژه سقف کشسان با هیتر های صنعتی دیگر از نظر زاویه پرتاب هوا متفاوت است.
هیتر توسط یک نفر با فاصله معینی از سقف، به طوریکه گرما موجب سوختن سقف نشود، نگاه داشته می شود و شخصی دیگر با استفاده از کاردک های ویژه نصب سقف کشسان شروع به جا انداختن لبه های سقف به درون پروفیل ها می کند. این کار از گوشه ها شروع می شود. پس از نصب گوشه های سقف گیره ها برداشته شده و قسمت های دیگر سقف نیز نصب می شود. در نهایت سقفی کاملا یکپارچه، بدون چروک و شکم افتادگی نصب شده و تمام درزهای بین سقف و دیوار با استفاده ازنوار درز گیر بسته می شود تا از ورود حشرات و گرد و غبار به پشت سقف جلوگیری شود